Preview Mode Links will not work in preview mode

Cristina's Podcast

Oct 15, 2021

Bogdan Lucaciu este Chief Technical Officer la Adore Me, unul din cele mai mari branduri de lenjerie din lume, axat pe online și care vinde direct către consumatori.

Discutăm despre etică și producție în fashion, trenduri accelerate de pandemie, provocările echipelor distribuite, și multe altele legate de...


Sep 2, 2021

Radu Restivan este inițiatorul mai multor proiecte care încurajează și susțin românii să se apuce de sport. Este fondatorul comunității 321sport, conduce agenția de marketing sportiv The Sports Architects și recent a produs și lansat documentarul La Cota 10,000.

Am discutat despre comunitatea 321sport, care...


Jul 15, 2021

Cristina's Podcast este un pretext pentru a sta de vorbă cu change makers ale căror povești mă inspiră. În acest episod îl "disec" pe Ergo, cofondatorul brandului românesc de streetwear PORC și jumătatea mea mai bună.

Thx:

- Ergo: instagram.com/prinz_ergo sau logbook.ro

- Silent Strike (intro/outro):...


May 5, 2021

This conversation was recorded in 2019, when bestselling author Ryan Holiday was invited as a speaker at GPeC Summit, Romania's largest ecommerce event. You'll hear us talk about stoicism, how to find a mentor, what happens when our identity and work get too attached, why to read more old books and history, his writing...